O nama

“ETIKETA” GRAFICKI CENTAR-NOVI PAZAR

Graficki cenar ETIKETA,
Mi smo firma koja pruza specializovan servis celokupne graficke podrske pocev od indoor I outdoor advertajzinga, dizajna, pripreme za stampu , offset, digitalne, tampon I sito stampe, stampe na tekstilu, izrade propagandnog materijala I proizvodnjom svih vrsta etiketa I deklaracija.

Poslovnom strategijom, gotovim proizvodima i uslugama koje pruzamo možemo odgovoriti i na posebne zahteve, brzine , usluge I kvaliteta izrade koji se od nas traze, pristupajuci pritom sa posebnom paznjom za svakog Naseg klijenta.

Iskustvo sticano 20 godina, preneseno je u ETIKETA grafickom centru osnovanom 1989 god. Kao rezultat toga je nas sinonim za kvalitet.

U sklopu ETIKETA centra nalazi se dizajn studio, priprema za stampu, štamparija koja sadrzi offset, digitalnu, sito I stampu na tekstilu. Radionica za izradu reklama, solventne digitalne stampe velikog formata.

Znajuci da je kvalitet na prvom mestu, cilj nam je da nasim klijentima pruzimo kompletan servis na nivou grafickih usluga i vizuelne komunikacije sto postizemo pracenjem najsavremenih svetskih trendova, Tehnologija, I tehnickih dostignuca u oblasti dizajna, stampe i Marketinga pritom koristeci najsavremenije masine I opremu. I sve sa ciljem da nasi sadasnji klijenti budu zadovoljni I prenesu to našim buducim potencijalnim klijentima.

S postovanjem ETIKETA tim.