Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Znajući da je kvalitet na prvom mestu, cilj nam je da našim klijentima pružimo kompletan servis na nivou grafičkih usluga i vizuelne komunikacije što postižemo praćenjem najsavremenih svetskih trendova, tehnologija, i tehnickih dostignuća u oblasti dizajna, štampe i
marketinga, pritom koristeći najsavremenije mašine i opremu.
Prvenstveno sve sa ciljem da naši sadašnji klijenti budu zadovoljni i prenesu to našim budućim potencijalnim klijentima.

S poštovanjem ETIKETA tim.


Mi smo firma koja pruža specializovan servis celokupne grafičke podrške počev od indoor i outdoor advertajzinga, dizajna, pripreme za štampu, offset, digitalne, tampon i sito štampe, štampe na tekstilu, izrade propagandnog materijala proizvodnjom svih vrsta etiketa i deklaracija.

Poslovnom strategijom, gotovim proizvodima i uslugama koje pružamo možemo odgovoriti i na posebne zahteve pristupajuci pritom sa posebnom pažnjom za svakog našeg klijenta.

Sinonim za kvalitet je i Iskustvo sticano 20 godina, prenešeno je u ETIKETA grafičkom centru osnovanom 1989 godine.

U sklopu ETIKETA centra nalazi se dizajn studio, priprema za štampu, štamparija koja sadrži ofset, digitalnu, sito i štampu na tekstilu. Radionica za izradu reklama, solventne digitalne štampe velikog formata.